Aktuális

TÉLI nyitva tartás szerint várjuk Önöket:

Hétfőtől péntekig délelőtt 9.00-13.00 óra között, délután 15.00-20.00. Szombaton 9.00-13.00, vasárnap 15.00-19.00.
A sóbarlangba járó gyerekek és felnőttek jobban ellenállnak a légúti betegségeknek! Próbálja ki Ön is!

 

 

 

 

 

 
 

 


Facebook 

Flabélos jellegű 3D-s teljes testvibrációs tréning                                                                                                            

Fogyás, alakformálás, zsírégetés, cellulitisz

Gyors fogyás és zsírégetés vibrációs tréninggel! Hozd formába magad napi 10-20 perc edzéssel!

Az embernek haladnia kell a korral és észrevennie a XXI. század kínálta új edzésformákat is, mint például a testvibrációs tréning.

Ugye mindenki szeretne jól kinézni? Formás idomok, kevés testzsír százalék, narancsbőr mentes combok, karok és meggátolni,

lassítani az öregedést amíg csak lehet!

A Crazy Fitt power plate Flabelos jellegű teljes testvibrácós gépekkel az erősítés az ízületek túlterhelése  és a sérülés kockázata nélkül történik.

A testvibrációs tréning  egyedülálló módon növeli a test erejét.

A tréning lényege, hogy a gép billegő padján elhelyezkedve, sorozatos egyensúly vesztés következik be, ami hatására a központi idegrendszer utasítást ad az egyensúlyt fenntartó izmoknak a korrigálásra. Az egyensúlyt fenntartó reflexeink működésbe lépnek, amely igen gyors és jelentős izommunkát eredményez. Mindez az izommunka akaratunktól független, és olyan gyorsan történik, hogy másodpercenként akár 10-60 izomösszehúzódást is elérhetünk, amit pl. edzőtermi körülmények között lehetetlen elérni.

 

Stimulálva az egész testet, az összes izmot és eret, a Flabélos jellegű 3D-s testvibrációs tréning:

 • Biztosítja a testnek a kellemes, de eredményes kardiovaszkuláris edzést
 • Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is!
 • Növeli az izmok munkabírását, az izmok erejét és tónusát
 • Megállítja a csonttömeg-vesztést, melyet főként a mozgás hiánya okoz
 • Javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít, javítja az egyensúlyérzéket, ami az idősebbeknek igen fontos!
 • Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitist, segíti a használóját a szép testtónus elérésében
 • Csökkenti a heveny és idült derékfájást
 • Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint
 • Növeli a vér oxigén szintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban. Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt
 • Segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik leghatékonyabb segédeszköze

A még eredményesebb alakformálás érdekében, most a testvibrációs tréninget kiegészítheti az Oto Chili

kockahas gép használatával!

 

OTO Chili kockahas gép
 

Elég a kifogásokból, napi 5 perced neked is van!
Lapos vagy kockás hasat szeretnél? Most itt a lehetőség!
 

 

Itt az ideje, hogy felhagyj a magyarázatokkal, és mától nem több, mint napi 5 percet szánj tényleg a testedre! Hidd el, megéri!

Napi 5 perc, és hamarosan megnézheted a tükörben!

A szingapúri OTO Bodycare® legújabb fejlesztése, az OTO CHILI® egy igazi áttörés a fitneszkészülékek piacán! Szinte az összes főbb izomcsoportot egyetlen mozdulattal dolgoztatja meg, de a hasra koncentrál a legjobban… az eredményre pedig nem kell sokáig várni!

 

 

 Lipo lézeres Zsírbontás


A Lipo lézeres zsírbontás lényege, hogy a lézerfény hatására a bőr alatti zsírsejtek magjában fotokémiai reakció megy végbe, miközben a környező szövetek nem sérülnek. 

A lézer redukálja a zsírszövetet úgy, hogy közben nem bántja az adipocyta sejteket (az adipocyta sejtek tárolják a felesleges zsírt) radikálisan. A Lipobelt lézerfény hatására a zsírsejtek sejtfala nem robban szét, - mint a korábban alkalmazott zsírbontó technológiáknál - hanem a zsírsejteket körülvevő hártya áteresztővé válik és a zsírleadás, a méreganyagok kiürülése megindul. A zsírsejteknek így nincs szükségük regenerálódási időre.

A nagyteljesítményű lézerfény hatására a mikrokeringés és a bőr oxigénellátottsága javul, amely feszes és tónusos bőrt eredményez a kezelt területen.

A lézeres biostimuláció a kollagén és elasztin rostokat aktiváló fibroblaszt sejtekre hat, így az új, egészséges rostok és a rostokat alkotó fehérjeszálak termelődése felgyorsul, míg a kollagén szintézis növekedésével és a kötőszövet jelentős javulásával, a bőr megfiatalodik és rugalmassá válik.

A zsírsejtekből kiürülő felesleges zsírok és méreganyagok a nyirokkeringésen keresztül távoznak. A kúra alatt napi 3 liter vizet kell elfogyasztani!

Súlyfeleslegtől és kötőszövet problémától függően 6-12 alkalom szükséges ahhoz, hogy a zsírpárnák eltűnjenek, így heti 3 kezeléssel 2-4 hét alatt csúcsformába kerülhetünk.

Fontos azonban tudni, hogy a lézer nem tünteti el a zsírsejteket, azok csupán kiürülnek, így ha visszatérünk a tespedő életmódhoz és a hizlaló falatokhoz, könnyedén megjelenhetnek újra a nem túl kívánatos párnácskák.

Éppen ezért, ez a testkezelési módszer főleg azoknak ajánlott, akik szilárd elhatározással meg is akarják tartani jó formájukat.

A lézeres alakformálás technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas nagymértékű és gyors zsírvesztésre.

Kezelhető területek:

 • Csípő és derék
 • Has és alhas
 • Hát (felső, középső és alsó része)
 • Fenék és combok
 • Felkar

 

Ellenjavallatok: keringési-rendellenesség, magas vérnyomás, súlyos cukorbetegség, fényérzékenység, pacemaker, rosszindulatú daganatos megbetegedés, terhesség,szoptatás, menstruáció.


Alakformáló, alakjavító szolgáltatásainkról bővebben a www.fogyas-alakformalas.gazdagret.hu oldalon olvashat!